Webinar het werkveld van de leefstijlcoach

Welk werkveld past bij jou?

Als leefstijlcoach word je opgeleid voor een werkveld waarin ontzettend veel gaande is. Leefstijl staat momenteel volop in de schijnwerpers, denk bijvoorbeeld aan de rol van leefstijl bij corona, aan de implementatie van de gecombineerde leefstijlinterventie in de zorgverzekeringswet of aan het nieuwste samenwerkingsverband tussen de Academie en het FoodFirst-netwerk. Grote ontwikkelingen die veel kansen bieden voor (pas) afgestudeerde leefstijlcoaches en waar je wellicht mee aan de slag wilt.

Maar er is nog veel meer mogelijk als afgestudeerd leefstijlcoach. In dit webinar nemen onze twee beweegdocenten -en oud-studenten en leefstijlondernemers- Nicole Philippens en Ester Janssen, jullie mee in het mogelijke werkveld van de leefstijlcoach.

- Ga je aan de slag met de GLI?
- Wil je binnen organisaties workshops gaan geven over gezonde leefstijl of leefstijltrajecten van medewerkers begeleiden?
- Wil je leefstijltrainingen gaan geven aan zorgprofessionals?
- Of wil je het thema leefstijl net gaan combineren met je huidige baan?

Binnen dit webinar verkennen we gezamenlijk welke richtingen je allemaal uit kan. Maar ook wat je zelf kunt doen om je doel hierin te bereiken.