Webinar Andere kost van Jaap Seidell en Jutka Halberstadt

Webinar terugkijken

Op 1 juli gaven Jaap Seidell en Jutka Halberstadt een webinar over hun nieuwste boek 'Andere kost'. Je kunt het webinar hieronder terugkijken.

Jaap Seidell en Jutka Halberstadt maken in hun nieuwe boek ‘Andere kost’ inzichtelijk hoe de grote problemen zich verhouden tot wat er op ons bord ligt. Ons voedselsysteem kraakt in zijn voegen. Wij worden ziek, de planeet wordt ziek: verandering is bittere noodzaak. Maar veel van de problemen waarvoor we ons gesteld zien zijn van een ontmoedigende schaal. Wie heeft de macht en verantwoordelijkheid om een ommekeer tot stand te brengen? Wat kun je zelf doen, en wat moeten we samen aanpakken? Wij, individuen en consumenten, kunnen betere en bewustere keuzes maken, maar dat moet hand in hand gaan met een krachtig en samenhangend overheidsbeleid. Seidell en Halberstadt schrijven een prikkelend en informatief pleidooi dat niet alleen moet leiden tot een vruchtbaarder debat, maar nu ook écht tot verandering.

De presentaties van Jaap Seidell en Jutka Halberstadt

Jaap Seidell webinar Andere kost AVLEG 1 juli 2021

Jutka Halbertstadt Webinar AVLEG 1 juli 2021

Tools voor de netwerkaanpak Kind naar Gezonder Gewicht

Care for obesity

Vragenlijsten kwaliteit van leven

Praten over gewicht

Vaststellen wat er speelt bij kind en gezin

Koop het boek met korting

Na het webinar kun je het boek met korting aanschaffen. Hiervoor kun je de kortingsbon downloaden en inwisselen bij je lokale boekhandel of inwisselen in de webshop van uitgeverij Atlas. Met de korting kost het boek Euro 18,99 in plaats van Euro 22,99. De korting geldt tot 2 september 2021.