Trainingen - Academie voor Leefstijl en Gezondheid

Meld je vandaag
nog aan!
ga naar 'winkel'

Trainingen

Word leefstijlcoach plus

 

 

 

 

Breed aanbod aan trainingen voor de leefstijlcoach

Wanneer de opleiding tot leefstijlcoach is afgerond, kun je je verder ontwikkelen door vlieguren te gaan maken. Maar uiteraard ontstaat er waarschijnlijk ook de behoefte om je te gaan specialiseren. Of je ontwikkeling een handje te helpen door met ervaren docenten aan de slag te gaan. Inmiddels heeft de Academie voor Leefstijl en Gezondheid een heel breed aanbod aan inspirerende trainingen ontwikkeld.

Paraplu

De missie van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid is om niet alleen een kwalitatief goede opleiding tot leefstijlcoach te bieden maar ook trainingen te organiseren die jou als leefstijlcoach helpen je vaardigheden verder te ontwikkelen of je kennis te verdiepen. Daarnaast willen we een paraplu zijn voor trainingen die passen bij het profiel van de allround zorgprofessionals. Ook voor deze trainingen trekken we de beste, leukste en meest ervaren docenten aan.

STAP-budget en persoonlijk traject

Alle trainingen maar ook de opleidingen zijn aan te vragen met het STAP-budget. We raden je aan om een keuze te maken en Demi te bellen of te mailen om je keuze te bespreken zodat ze een aanmeldingsformulier kan maken. Demi maakt samen met jou een persoonlijk traject van 3 of 4 trainingen! Bij 4 trainingen betaal je 100 euro, bij 3 trainingen niets wanneer je het STAP-budget krijgt toegekend.

Aanbod

De trainingen hieronder zijn een voorbeeld van wat we aanbieden. Check het menu, de winkel of agenda voor een actueel aanbod.

 

Academie voor Leefstijl en Gezondheid