Trainingen - Academie voor Leefstijl en Gezondheid

Meld je vandaag
nog aan!
ga naar 'winkel'

Trainingen

Word leefstijlcoach plus

De Academie voor Leefstijl en Gezondheid heeft in 2010 de opleiding tot allround zorgprofessional op Hbo-niveau ontwikkeld. Daarmee was de opleiding tot leefstijlcoach de eerste geaccrediteerde post-Hbo opleiding in Nederland. Inmiddels zijn er honderden leefstijlcoaches afgestudeerd en werkzaam binnen bedrijven, eigen praktijken of in zorgorganisatie

 

 

 

 

Breed aanbod aan trainingen voor de leefstijlcoach

Wanneer de opleiding tot leefstijlcoach is afgerond met een certificaat kun je je verder ontwikkelen door vlieguren te gaan maken. Maar uiteraard ontstaat er waarschijnlijk ook de behoefte om je te gaan specialiseren. Of je ontwikkeling een handje te helpen door met ervaren docenten aan de slag te gaan. Inmiddels heeft de Academie voor Leefstijl en Gezondheid een heel breed aanbod aan inspirerende trainingen ontwikkeld.

Paraplu

De missie van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid is om niet alleen een kwalitatief goede opleiding tot leefstijlcoach te bieden maar ook trainingen te bieden die de leefstijlcoach helpen vaardigheden verder te ontwikkelen of kennis te verdiepen. Daarnaast willen we een paraplu zijn voor trainingen die passen bij het profiel van de allround zorgprofessionals op Hbo- en Mbo-niveau. Ook voor deze trainingen trekken we de beste, leukste en meest ervaren docenten aan.

STAP-budget en persoonlijk traject

Alle trainingen maar ook de opleidingen zijn aan te vragen met het STAP-budget. We raden je aan om een keuze te maken en ons te bellen of te mailen om je keuze te bespreken zodat we een een aanmeldingsformulier kunnen maken. We kunnen een persoonlijk traject van 3 of 4 trainingen maken voor je in overleg!

Aanbod

De trainingen hieronder zijn een voorbeeld van wat we aanbieden. Check het menu, de winkel of agenda voor een actueel aanbod.

 

Academie voor Leefstijl en Gezondheid