Yoga voor leefstijlcoaches

Steeds meer leefstijlcoaches houden het niet bij praten maar komen letterlijk samen met hun coachees in beweging. Hoe fijn is het dan om jou les of coaching te starten met een zonnegroet? Of een aantal asana’s te kennen die je elk moment kunt inzetten.
Belangrijk is ook dat je enige theoretische kennis hebt van yoga.
Waarom word jij blij, fit en gelukkig van yoga? Ervaar het op deze studiedag en verrijk je inzichten met de kennis uit de Hatha Yoga. Zelfontwikkeling en yoga beoefening gaan hand in hand. De dag wordt gegeven door Marjan Hulshof www.yogica.net. Met 20 jaar ervaring in de Hatha- en Raja Yoga loop ik graag een stukje met je mee op het pad van yoga.
De cursusdag is op zondag 1 november van 9.30 tot 17.00 uur. De dag wordt gegeven in de ruime en lichte Yogastudio van Yogica te Deventer.
Kosten: € 100,00 ex btw incl vega lunch, thee en fruit
Inhoud van de cursus
• Wat is yoga? Wat is het doel van yoga? De werking en effecten van de verschillende asana’s.
• Leuke, korte eenvoudige series zoals de Zonnegroet (Surya Namaskar)en de Vijf Tibetanen en de 10 mindful movements van Thich Nhat Hanh
• Het aanleren en juist uitvoeren van 10 verschillende asana’s (houdingen) zoals berghouding , de boom, de helden, de driehoekshoudingen, de kaars etc.
• Wanneer adem je in en wanneer uit tijdens de houdingen. Wat is het effect van juist ademen?
• Wanneer kun je welke houdingen inzetten? De houdingen hebben totaal verschillende uitwerkingen. Sommige werken stimulerend en anderen juiste rustgevend.
• De juiste mindset tijdens de beoefening

Het wordt een echte yogadag met veel oefenen, afgewisseld met theorie en praktische aanwijzingen over hoe je de oefeningen je deelnemers aanleert.

aanmelden: Yoga voor leefstijlcoaches