Webinar ‘Oerleefstijl voor leefstijlcoaches’ door Remko Kuipers

Remko Kuipers is cardioloog en apotheker en gepromoveerd in de Evolutionaire Geneeskunde. In het interactieve webinar 'Oerleefstijl voor leefstijlcoaches' gaat hij jullie vertellen wat evolutionair denken is en wat we hier in de praktijk mee kunnen. Remko neemt jullie mee door de evolutie van de mens, van ruim 6 miljoen jaar geleden tot nu. Door jullie mee te nemen door de tijd laat hij jullie de verschillen zien tussen toen en nu en welke invloed die verschillen hebben op onze gezondheid.
Tijdens de webinar zullen jullie leren wat de oeromgeving (conditions of existence) van de mens is. Ook zullen jullie de verschillen leren kennen tussen onze toenmalige en huidige leefstijl en wat de gevolgen daarvan zijn voor onze gezondheid. Tenslotte krijgen jullie tips over hoe je die oerleefstijl weer kunt implementeren in onze moderne leefwereld. Dus ook in die van je patiënten en cliënten.
Het webinar op 17 januari 2023 (tussen 19:00 en 21:00) is voor leefstijlartsen, leefstijlcoaches en andere geïnteresseerde zorgprofessionals. Remko Kuipers is de eerste ter wereld die gepromoveerd is in de Evolutionaire Geneeskunde. Gedurende zijn onderzoek leefde hij verschillende jaren tussen de primitieve jager-verzamelaars van Afrika. Hij heeft verschillende boeken geschreven over de oerleefstijl.
Aanmelden>>