Webinar ketogeen dieet op 30 november

Louisette Blikkenhorst, de spreker van de webinar op 30 november: "Een ketogene leefstijl of dieet heeft een krachtig en positief effect op de metabole gezondheid en daarmee het hele lichaam. Dit merk je aan je energie, je gewicht, je mentale helderheid en je lichamelijke gezondheid. Mijn missie is om een ketogene leefstijl bij een groter publiek bekend te maken."
Louisette is oprichter van Ketogeen Instituut Nederland.

Het Voedingscentrum: "Een ketogeen dieet is de strengste vorm van een koolhydraatarm dieet. Bij een ketogeen dieet eet je extreem weinig koolhydraten, namelijk maximaal 50 gram per dag. Mensen volgen een ketogeen dieet bijvoorbeeld om af te vallen of als onderdeel van de behandeling van bepaalde ziekten zoals epilepsie.

Maar ook wanneer je geen epilepsie hebt of wilt afvallen is een paar weken tot langer koolhydraatbeperkt een oplossing voor veel aandoeningen. De afgelopen jaren wordt er steeds meer bekend over het nut van het ketogeen dieet. Al zijn er nog steeds veel wetenschappers en artsen huiverig voor deze koolhydraatarme voeding.

Louisette Blikkenhorst leert je in deze webinar niet alleen wat het ketogeen dieet inhoudt en hoe het fysiologisch werkt. Ze gaat ook uitgebreid in op de toepassingen.

Je kunt je hier aanmelden voor het webinar>>

De webinar is een introductie op de blended-training ketogeen dieet die volgt in 2023. Bij deelname aan deze webinar op 30 november krijg je de investering van de webinar terug als je je inschrijft voor de blended-training. Binnenkort meer!