Vacature voor officemanager

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en flexibele officemanager die de Academie in de volle breedte ondersteunt.

Wat zijn je taken?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt van de Academie in- en extern
  • Je beantwoordt vragen van prospects en klanten per telefoon of mail.
  • Je verzorgt administratieve werkzaamheden m.b.t. deelnemers
  • Je bent verantwoordelijk voor de planning van opleidingen.
  • Facturatie en debiteurenbeheer.
  • Je ondersteunt de directeur secretarieel.
  • Je voert marketing-gerelateerde taken uit zoals het beheer van de website en de socials.
  • Je beheert onze kantoorruimte bij HNK in Ede.
  • Beheer van archief en contracten
  • Beheer van onze e-learning en CRM-systeem

Vacature officemanager AVLEG 2020

Wie zoeken we?
Ben jij iemand die ondernemend is en het leuk vindt om klanten te helpen?  Ben jij geïnteresseerd in leefstijl? Krijg jij energie van contact met klanten via telefoon en mail? Ben je stressbestendig, flexibel en kun je goed zelfstandig werken? Je overziet het complete administratieve proces en je begrijpt de samenhang hiervan. Je komt pro-actief met mogelijke verbeterpunten en je bent uitstekend in staat te werken met de benodigde software? Je beschikt over een goede basiskennis van Excel en Word en last but not least je bent een kei in plannen en organiseren? Dan kunnen we niet wachten om je te ontmoeten. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal een jaar werkervaring in een rol met klantcontact in combinatie met administratieve werkzaamheden.

Wat bieden wij jou?
Je werkt in een klein, bevlogen team en hebt veel vrijheid om de werkzaamheden, in overleg, op de meest effectieve en efficiënte manier in te richten. Je werkt nauw samen met de directeur, de projectmanager en de docenten. We hebben een kantoor op een meer dan een fantastische locatie, namelijk bij “Het Nieuwe Kantoor “ (HNK) op het Horapark in Ede. We verzorgen hier ook onze opleidingen zodat je in nauw contact staat met studenten en docenten.

We bieden je een tijdelijk dienstverband met de intentie om dit om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde. Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.

De Academie
De Academie voor Leefstijl en Gezondheid is een toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van leefstijlcoaching. Onze missie is om Nederland gezonder te maken. Sinds 2008 hebben we voor ogen dat er meer integraal naar gezondheid gekeken mag worden. We doen dat door leefstijlprofessionals te trainen op het voeren van een ander gesprek met de cliënt zodat deze kan en durft te kiezen voor een gezondere leefstijl en in staat is om in stappen te werken aan een duurzame gedragsverandering. Met een team van docenten uit de praktijk bieden we doelgroepgerichte, opleidingen tot leefstijlcoach en diverse bij- en nascholingen voor leefstijlcoaches.

Ja, dit wil ik!
Enthousiast? Stuur snel en in ieder geval voor 10 augustus as. je motivatie en cv naar Vera van Beek (projectmanager), Vera@avleg.nl.

We kunnen ons voorstellen dat je erg nieuwsgierig bent geworden naar de ins- en outs van deze vacature. Voor extra informatie kun je contact opnemen met Vera op 06-53532115. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.