Trainingsdag Transactionele Analyse voor Leefstijlcoaches

Dit najaar op 9 november, staat de trainingsdag Transactionele Analyse (TA) voor leefstijlcoaches op de agenda. Misschien herinner je je nog de inspirerende webinar van coachdocent Joost Tijdink over kind-, volwassen-, en ouderrollen die hij in juni gaf. Dit was een korte en succesvolle introductie op het thema. Mocht je geinspireerd zijn geraakt en meer willen weten dan kun je je inschrijven. Op de trainingsdag leer je niet alleen de basis maar vooral wat je er aan hebt als leefstijlcoach.

Wat leer je op de trainingsdag Transactionele Analyse voor leefstijlcoaches?

Je leert niet alleen herkennen welke rol je zelf automatisch inneemt en wat het gevolg is voor je gedrag. Je leert ook wat je doet in de coaching en welke invloed dit heeft op de relatie tussen jou en je coachee. Wanneer je dit in de vingers hebt, weet je ook hoe je lastige situaties kunt doorbreken door een andere positie in te nemen. In deze training onderzoek je hoe jij in je leven en in de coaching staat en ziet en eventueel voorkomt dat je steeds weer doet wat je doet.

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft in communicatie en psychologische inzichten kan deelnemen aan deze workshop. We vragen een open leerhouding en de bereidheid om naar jezelf te kijken en met anderen te willen delen.

Meer lezen?

Aanmelden?