Tell a Friend

We hebben ondanks een bijzonder jaar, hele mooie evaluaties. Onze docenten krijgen een 8,8 en de organisatie een 8,5. En dat is zelfs hoger dan vorig jaar. Daar zijn we trots op!
Daarnaast zien we in de evaluatie dat jullie hoger dan ooit scoren op de vraag of je de opleiding zou aanbevelen aan een ander. En dat willen we graag belonen. Zeker in een jaar dat we ons 10-jarig jubileum vieren. Jullie zijn onze beste ambassadeurs!

Om die reden krijg je een cadeautje als je een vriend, kennis of collega enthousiast maakt voor de opleiding. Jij krijgt óf ons 'Handboek voor de leefstijlcoach' als je dat nog niet hebt ter waarde van Euro 55,00 óf het nieuwe boek ''Andere kost, een pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem' van Jaap Seidell en Jutka Halberstardt. En omdat we toch een beetje jarig zijn krijgt je vriend, collega, buurvrouw of achterneef 10 % korting op een opleiding tot leefstijlcoach! Dat kan de reguliere opleiding zijn of de verkorte opleidingen voor artsen of fysiotherapeuten.

Hoe gaat het in zijn werk?

We proberen het zo eenvoudig mogelijk te houden. Je vriend schrijft zich in en schrijft bij de opmerking:

TELLAFRIEND

Naar wie mag het boek: (wij checken of we je kennen :-))

Welk boek:

Voorwaarden:

Deze tell-a-friend-actie geldt tot en met zaterdag 10 juli 2021.
Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingen.

De korting van 10 procent geldt voor het bedrag van de opleiding exclusief examenkosten, literatuur of andere benodigdheden.
Het boek wordt toegestuurd wanneer er gefactureerd wordt voor de opleiding. Dit is ongeveer 4 weken voor de startdatum. De korting van 10 procent wordt dan ook verrekend met de factuur.

Mocht je heel veel vrienden hebben die enthousiast zijn en korting willen? Bel of mail dan even met Yneke!