Schrijf je in voor de Workshop Schrijven als tool

AVLEG-docent voeding Karine Hoenderdos15 maart 14:00 - 16:00 Workshop Schrijven als tool en boekpresentatie

Karine Hoenderdos is niet alleen de auteur van Hét Handboek voor de leefstijlcoach. Ze is ook journalist en docent creatief schrijven. Enkele jaren terug heeft ze al voor de Academie de inspirerende training ‘Schrijven over leefstijl’ gegeven. In deze live workshop op 15 maart leert ze je meer over de superpower van pen en papier. Niet alleen voor je coachees, maar ook zeker voor jezelf...

Karine: "Schrijven haalt de stofzuiger door je hoofd en maakt alles lichter."

Over het boek: Meer dan dertig schrijfopdrachten helpen jou en je coachee op weg om creatief de gedachten te ordenen en de motivatie naar boven te halen. Voor iedere fase van gedragsverandering zijn er oefeningen die jou en je coachee verder helpen. Van Morning Pages, een brief aan je jongere zelf, een portret van je innerlijke cheerleader tot een levenslijn. En veel meer opdrachten die je inspireren tot het pakken van je pen en papier. In het boek geeft Karine tips hoe je de opdrachten kunt nabespreken en hoe je ze in een groep kunt gebruiken.

AANMELDEN >>

Investering

49,50 euro. inclusief boek Schrijven als tool voor de coach (29,95 euro). Het boek krijg je op 15 maart 2024.

Lokatie

Horapark Ede

Doelgroep

(leefstijl)coaches

Accreditatie

2 punten bij KABIZ voor leefstijlcoaches

Programma
  • 14:00 Start workshop
  • 14:10 Karine geeft je verschillende schrijfoefeningen en tips voor de praktijk.
  • 15:45 Feestelijke uitreiking van het boek “Schrijven als tool voor de coach” met een hapje en een drankje. Uiteraard kun je je eigen boek laten signeren door Karine!
  • Rond 16:30  afsluiting

AANMELDEN >>