Samenwerking FoodFirst Network en AVLEG

Sinds enkele maanden werkt de Academie voor Leefstijl en Gezondheid samen met FoodFirst Network, het online video platform voor een gezonde leefstijl. In korte video’s en artikelen deelt de AVLEG nu kennis en tips op het platform. FoodFirst Network ken je mogelijk als bonuskaarthouder van Albert Heijn of omdat dit online gezondheidsplatform flink aan de weg timmert. Sinds januari en zeker sinds de coronamaatregelen, groeit het aantal members van FoodFirst flink.

FoodFirst wil zoveel mogelijk mensen laten profiteren van de effecten van een gezonde leefstijl. De missie van de AVLEG sluit daar perfect op aan. Wij willen leefstijlprofessionals opleiden die net als FoodFirst Nederland gezonder willen maken. Gezamenlijk gaan we er van uit dat veel deelnemers prima in staat zijn om online aan de slag te gaan. Maar dat een deel van de mensen wel wat hulp kan gebruiken van een leefstijlcoach. FoodFirst verwijst members die extra hulp nodig hebben daarvoor door naar jouwleefstijlcoach.nl.

Zet in je agenda: Woensdag 20 mei om 10:00 interviewt Karine Hoenderdos live in een online webinar managing director Jan Dekker van FoodFirst Network en Yneke Kootstra van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid over wat deze samenwerking voor jou kan betekenen.
Jouw link naar het webinar van 20 mei 10:00 >>