Leefstijlcoach worden?

Overweeg je om leefstijlcoach te worden? Lees dan verder...


Want het is een mooi moment om daarmee aan de slag te gaan.
Ik als opleider en docent, word er erg blij van dat we aan het begin staan van een seizoen waarin we elkaar letterlijk weer kunnen zien. Zin in de fysieke lessen en ontmoetingen met al die gemotiveerde studenten die leefstijlcoach willen worden!

En ik word er nog blijer van als mensen zich op hun plek voelen en we voldoen aan de verwachtingen van onze studenten. Wij als docententeam willen bij de Academie voor leefstijl en gezondheid onze studenten inspireren, hun kennis en vaardigheden verdiepen, ze nieuwe inzichten geven en ook uit de comfortzone halen om dat voor elkaar te krijgen.

En dat lukt vooral als jij je als student je op je plek voelt. En dat is lastig van tevoren in te schatten toch? Om die reden nodigen we je graag uit voor een introductiebijeenkomst wanneer je overweegt om leefstijlcoach te worden. Niet alleen ontmoet je dan de 'founders' van onze 10-jarige opleiding maar we gaan ook al met je aan de slag. Zodat je een voorproefje krijgt van onze intensieve opleiding tot leefstijlcoach.
Je kunt je gratis aanmelden in onze 'winkel':

Tot ziens,

Yneke
namens Marjan