Ik ben je moeder niet!

We hebben een naam veranderd! De titel 'Ik ben je moeder niet!' maakt je vast nieuwsgierig waar het over gaat in de training van Joost Tijdink. Hij leert je een mooie nieuwe tool die je goed van pas kan komen bij je coaching. Een echte verdieping dan ook, deze trainingsdag. En je krijgt er nog studiepunten voor ook.

De trainingsdag had eerst de titel Transactionele Analyse voor leefstijlcoaches. Dat dekt de lading ook maar het leek mensen ook af te schrikken. En dat is jammer. Want achter transactionele analyse (TA) schuilt een manier van kijken die je helpt om in de communicatie met anderen. Niet alleen in de coaching.

De belangrijkste uitgangspunten zijn het geloof in de eigen verantwoordelijkheid en in het zelfsturend vermogen van de mens. TA is om die reden een mooie aanvulling voor de gereedschapskist van de leefstijlcoach en past helemaal in de visie op coachen van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. TA heeft – naast duidelijk herkenbare modellen – praktisch toepasbare tools zoals testen en concrete werkvormen om mee aan de slag te gaan in de praktijk. Samen met docent Joost Tijdink pas je tijdens deze trainingsdag deze modellen toe op jezelf en elkaar. We maken daarnaast een vertaalslag naar hoe je deze kunt gebruiken in je praktijk.

Meer lezen en/of aanmelden >>