‘Het leefstijlloket helpt mensen op weg naar een gezonde leefstijl’

AVLEG Boost-your-business dag op 22 maart 2024

Leefstijlcoach en ondernemer Simone Kwant:
‘Het leefstijlloket helpt mensen op weg naar een gezonde leefstijl’

Wat komt er allemaal kijken bij het oprichten van een leefstijlloket? Dat weet Simone Kwant, projectcoördinator van het Gezondheidscentrum Didam en leefstijlcoach bij het Huis van Gezondheid, als geen ander. Tijdens de AVLEG Boost-your-business dag op 22 maart 2024 neemt ze je mee in haar verhaal.

Leefstijlloket

Simone heeft sinds ze klaar is met de opleiding niet stilgezeten. In Gezondheidscentrum Didam zette ze een leefstijlloket op en per 2024 start ze met twee partners ‘De Gezonde Plek’: een samenwerkingsverband gericht op leefstijl en preventie in de wijk. ‘Ik merkte dat er behoefte was aan coördinatie, aan meer samenhang en samenwerking op het gebied van leefstijl en preventie. Het leefstijlloket helpt inwoners die aan een gezondere leefstijl willen werken op weg, kijkt breed wat daarvoor nodig is en heeft kennis van lokale initiatieven binnen zorg, welzijn en sport. Met De Gezonde Plek breiden we dit concept nu ook uit naar andere regio’s.’

Geheim van succes

Simone vertelt in haar presentatie op de Boost-your-business dag welke stappen ze heeft gezet om zo ver te komen. Wat is haar geheim van succes? Welke uitdagingen kwam ze onderweg tegen en hoe heeft ze die overwonnen? En welke nieuwe kansen ziet ze op haar pad?

Boost-your-business

Van coaching op de werkvloer tot het motiveren van patiënten met een chronische ziekte. Met het diploma van leefstijlcoach op zak kan je alle kanten op. Hoe zet jij jezelf op de kaart? Welke marketingtools kun je inzetten? En hoe bouw je een rendabele business-case? Laat je inspireren tijdens de AVLEG Boost-your-business dag op 22 maart, georganiseerd voor en door BLCN-leefstijlcoaches. Een evenement met interactieve en praktische workshops en volop gelegenheid tot intervisie en netwerken.

Inspirerende sprekers

Diverse inspirerende sprekers hebben inmiddels toegezegd. We onthullen ze de komende periode een voor een. Ken jij nog leefstijlcoaches die zeker een verhaal moeten komen houden? Of wil je zelf je je ervaringen delen met je collega’s? Stuur een bericht naar lisette@avleg.nl of lydia@avleg.nl

Aanmelden

Meld je snel aan>>