Hét Handboek voor de Leefstijlcoach in de voorverkoop!

In september 2020 komt Hét Handboek voor de Leefstijlcoach uit. Je kunt het nu in de voorverkoop aanschaffen en dan heb je het als eerste in huis!

Prof dr Liesbeth van Rossum: Een ‘’must read’’ voor iedereen die zich met leefstijlcoaching bezig houdt!
Het Handboek voor de Leefstijlcoach is een zeer compleet en praktisch boek dat je alle basisinformatie geeft om als leefstijlcoach aan de slag te gaan. De laatste informatie op het gebied van coaching, voeding, bewegen, stress, mindfulness en slaap, steeds vertaald naar de praktijk van de leefstijlcoach. De vele fragmenten maken duidelijk hoe je als leefstijlcoach gesprekken voert.
Al is het natuurlijk altijd zo dat je coachen vooral leert in de praktijk en door heel veel te oefenen en ervaring op te doen: dit handboek is de broodnodige basis om direct aan de slag te gaan. In feite krijg je de hele opleiding tot leefstijlcoach samengevat in één boek.

Hét Handboek voor de leefstijlcoach is geschreven door Karine Hoenderdos samen met Yneke Kootstra en Marjan Hulshof. Karine heeft veel succesvolle boeken geschreven zoals Diabetes type 2? Maak jezelf beter en Hart- en vaatziekten? Maak jezelf beter. Daarnaast is ze net als Yneke Kootstra en Marjan Hulshof docent aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.

Voorintekening: € 49,50, na verschijning medio september € 55,00

Bestellen? >>