Het businessmodel van de Leefstijlcoach door Jan Dekker

Hoe wordt jij als Leefstijlcoach een “gezonde” ondernemer? Daar weet Jan Dekker alles van, en wil dit graag met je delen.

Waar staat Jan Dekker voor anno 2024?

Jan Dekker is entrepeneur pur sang, ondernemer, grootdenker, verbinder en uitdager en spreker. Hij daagt iedereen uit, deelt z’n successen maar staat ook stil bij zijn failures.

Nog nooit viel er iemand in slaap tijdens zijn lectures, hij sleept je mee naar onbekende plekken in je brein.

Drive van de ondernemer

Jan Dekker heeft een enorme drive. Hij schreef diverse businessplannen en staat sinds 1985 aan de wieg van vele successen. Alles wat hij daar leerde gebruikte hij om nu aan het project Horizon te werken met een Mastermind Team. Dit team bestaat o.a. uit artsen, professoren, wetenschappers, psychiaters, bedrijfsstrategen. Met dit Mastermindteam werkt hij aan het realisatie van het project Horizon, een groots plan om Nederland gezonder en gelukkiger kan gaan leven. En daar heeft Jan ook de Leefstijlcoaches voor nodig.

Jan Dekker: "Nederland is miljoenen kilo’s te zwaar, depressie en burn-out grijpen om zich heen, de helft van de Nederlanders is metabool ontregeld. We zitten erbij en kijken ernaar."

Gezondheid als metafoor, Jan neemt je mee in de wereld van “gezond” leven, en jouw rol daarin als Leefstijlcoach.

Wie is Jan Dekker?

Jan Dekker is betrokken bij Life&Cooking van RTL, oprichter en bedenker van de televisiezender 24KITCHEN en het digitale foodplatform FoodFirst Network. "Met een onderbouwde visie alleen kom je er niet. Je moet ook de stap zetten van denken en doen." Hoe je dat doet, onthult hij op de Academie Boost-your-business dag op 22 maart 2024.

Van denken naar doen

Jan onthult tijdens de Boost-your-businessdag zijn geheim van succes. Hoe heeft hij als visionair de stap gezet van denken naar doen? Welk advies heeft hij voor leefstijlcoaches die net als hij Nederland gezonder willen maken?

Boost-your-business

Van coaching op de werkvloer tot het motiveren van patiënten met een chronische ziekte. Met het diploma van leefstijlcoach op zak kan je alle kanten op. Hoe zet jij jezelf op de kaart? Welke marketingtools kun je inzetten? En hoe bouw je een rendabele business-case? Laat je inspireren tijdens de AVLEG Boost-your-business dag op 22 maart, georganiseerd voor en door BLCN-leefstijlcoaches. Een evenement met interactieve en praktische workshops en volop gelegenheid tot intervisie en netwerken.