Behandel diabetes type 2: cursus voor diëtisten

Diabetes type 2 behandelen
De Academie voor Leefstijl en Gezondheid is trots. Twee toppers op het gebied van diabetes type 2 hebben een intensieve driedaagse cursus voor ons opgezet. Deze cursus is speciaal bedoeld voor diëtisten die in hun praktijk leefstijl en juiste voeding willen inzetten als dé behandeling zijn bij diabetes type 2. Zo kan vaak de ziekte worden omgekeerd en medicijnen worden afgebouwd.

Koolhydraatbeperkt
In deze driedaagse training voor diëtisten leer je alle ins en outs over het koolhydraatbeperkt/vetrijk dieet en gezonde leefstijl bij diabetes. Je volgt het dieet zelf ook een maand, om te ervaren wat de pluspunten en struikelblokken zijn. Maar je leert ook een bedrijfsplan maken en je verhaal te ‘verkopen’ aan artsen en andere behandelaars, zodat je meer klanten krijgt in je praktijk.

Diëtisten
Hoofddocenten van deze intensieve cursus zijn Connie Hoek en Karine Hoenderdos. Connie is diëtist met een grote eigen praktijk en één van de initiatiefnemers van het groepsprogramma ‘keerdiabetesom’ samen met de Stichting Voeding Leeft. Karine is bekend als diëtist/journalist en auteur van het boek ‘Diabetes type 2? Maak jezelf beter’.

Data
De data van de cursus zijn: 6 november, 27 november en 18 december 2019
Meer informatie >>