8 september online introductiebijeenkomst opleiding Leefstijlcoach

leefstijlcoach worden7 juli hebben Marjan Hulshof en Yneke Kootstra aan rond de 25 geïnteresseerden een introductie gegeven op de opleiding tot leefstijlcoach. Ze hebben verteld wat je kunt verwachten in de opleiding. Dat we willen dat je uit je comfortzone komt en af en toe faalt om beter te worden. Dat het een pittige opleiding is die je er niet even naast doet.
Maar ze hebben ook geoefend met enkele gesprekstechnieken. Net zoals ze dat in de les doen. En na de vele enthousiaste reacties hebben Marjan en Yneke het idee dat het aansloeg. Vanwege het enthousiasme van de deelnemers komt er snel een vervolg. Voor artsen die willen werken aan de Leefstijlcoach competenties is op woensdag 1 september om 19:00 een online introductiebijeenkomst en voor alle mensen die Leefstijlcoach willen worden een week later op 8 september. Je kunt je aanmelden in de winkel.

De online introductiebijeenkomsten zijn met name geschikt voor mensen die overwegen om Leefstijlcoach te worden of twijfelen welke opleiding ze willen kiezen. Uiteraard zijn ook studenten welkom die zich hebben ingeschreven maar alvast een voorproefje willen.