Opfrisdag Mindfulness voor professionals

yoga(thuis)Wil je je eigen mindfulness-beoefening weer opfrissen en het gevoel ervaren dat jij dit ook kunt toepassen bij je cliënt, patiënt, coachee of groep?

Kom dan naar de praktische opfris-dag in mindfulnesstechnieken voor (leefstijl)coaches en trainers. Leren door in het nu te doen en te zijn!

Je eigen beoefening is essentieel. Toch weten we ook dat dat er vaak bij in schiet en hierdoor wordt de drempel om het met je coachee of je deelnemers in een workshop te doen hoger. De opfris-dag is bedoeld als stimulans om je beoefening weer op te pakken maar ook om zelf met collega’s aan de slag te gaan met de verschillende werkvormen. Waardoor je weer extra geïnspireerd wordt om het toe te passen bij je coachee of jouw groep.

Wat weet je al van mindfulness?
Je kent het nut van het beoefenen van mindfulness en je hebt de kalmte, ontspanning en inzichten die de verschillende technieken je kunnen brengen ervaren. Misschien heb je zelfs al wel eens een oefening toegepast bij je coachee of heb je tijdens de vergadering de stoute schoenen aangetrokken en een adempauze ingelast?

Wat gaan we doen?
We beginnen de dag met zelf Mindful worden. Daarna worden er zes werkvormen besproken en in subgroepjes uitgevoerd. Na de lunch wordt ‘wandelen in aandacht’ beoefend. In de reader vind je o.a. de zeven oefeningen die we gedaan hebben. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan het toepassen en aan de theoretische achtergrond van de oefeningen zodat je de technieken professioneel kunt gebruiken

Wanneer?

24 mei
tijd 9.30 uur t/m 17.00 uur
prijs € 110,00 (excl. 21 % btw, een reader met 7 werkvormen, en eenvoudige lunch, thee, fruit)
min. 12 deelnemers i.v.m. oefenen
waar: Abdij Sion www.abdijsion.nl te Diepenveen (nabij) Deventer (ruime zaal, gratis P en prachtige sfeervolle omgeving met beukenlanen en bos en….)

Wie zijn de trainers?

Marjan Hulshof (06 520 585 57) en Yneke Vocking (06 3400 52 52)
Meer weten of aanmelden? Bel ons of mail naar info@avleg.nl
Na aanmelding ontvang je een factuur die vooraf betaald dient te worden.