HAPPY FRIDAY

Hoe ga jij om met alle waanzinnige aanbiedingen en kortingen van Black Friday? Ik weet van gekkigheid niet wat ik allemaal op m’n verlanglijstje wil zetten om vrijdag klaar te zitten. Maar tegelijk schuurt er iets. Ik wil in mijn kleine huisje niet nóg meer spullen. Ik wil herinneringen maken. Mooie ervaringen opdoen. Dingen leren en vooral heel veel inspiratie. En dus wil ik me niet laten verleiden door al die Black Friday aanbiedingen – en ik kan me voorstellen dat dat ook voor jou geldt. En toen dacht ik; hoe leuk is het om er een HAPPY FRIDAY van te maken? En je een kadootje te geven waar je echt iets aan hebt? Om een heel klein beetje tegenwicht te bieden aan wat er allemaal in onze mailbox komt.

Van ons krijg je bij de aanschaf van een training (of meer) op HAPPY FRIDAY 10 procent korting en de 'Eenvoudig Leven Agenda' van Nynke Valk. Een mooi werkboek dat je in zeven stappen meeneemt met praktische tips en kleine opdrachten om eenvoudiger te leven. Klinkt goed toch?*

Meer informatie over de Agenda/werkboek vind je hier

En dit is een voorpublicatie van 'Eenvoudig Leven Agenda': InkijkexemplaarEenvoudigLevenAgenda2023(1)

Gebruik de kortingscode HAPPYAVLEG23 tot en met 27-11-22 en ontvang het werkboek Eenvoudig Leven Agenda 2023 en een mooie trainingsdag/dagen met 10 procent korting.

Voor een overzicht van alle trainingen, check hier of het menu. Als iets niet duidelijk is of als je vragen hebt, mail!

*Deze korting is niet geldig met een andere aanbieding en na 27 november 2022 geldt deze aanbieding niet meer.

 

Liever een webinar volgen? Check dan de aanbieding 3 halen 2 betalen 🙂