Ervaringen van oud-studenten - Academie voor Leefstijl en Gezondheid

Ervaringen van oud-studenten

Ervaringen van oud-studenten

’Pas nu leer ik écht contact maken met patiënten.’
januari 23, 2023

‘Nog steeds hoor ik artsen zeggen dat leefstijl en preventie geen taak is voor Lees het hele artikel

‘Zonder dat ik het wist heb ik heel lang oogkleppen opgehad.’
december 20, 2022

‘In het begin dacht ik; waar ben ik in ’s hemelsnaam beland? Er zaten Lees het hele artikel

“Focussen op wat je nog wél kunt, het werkt echt”
december 7, 2022

dr. Angelika Kindermann, kinderarts maag-darm-leverziekten in het AUMC, vertelt wat de opleiding heeft toegevoegd, Lees het hele artikel

“Onze artsen zijn vaak de eerste die de leefstijlolifant benoemen.”
november 15, 2022

‘Mevrouw, u bent de eerste arts die dit ter sprake brengt’ zei hij. Daar Lees het hele artikel

‘’Eindelijk help ik mijn cliënten om zich écht beter te voelen.”
oktober 6, 2022

Wat voegt de opleiding toe aan je werk als fysiotherapeut? Stel, iemand komt steeds Lees het hele artikel

‘Kennis… Maar ik heb iets nóg belangrijkers geleerd.’
juni 17, 2022

Ik koos voor de AVLEG omdat ik de indruk had dat de kennis over Lees het hele artikel

‘Ik ben niet zo veel afgevallen, maar wel veel gelukkiger’
mei 3, 2022

“De opleiding tot leefstijlcoach leek me een mooie aanvulling op mijn opleiding en ervaring Lees het hele artikel

‘Ik dacht dat ik geen goede coach zou zijn’
april 7, 2022

Als leefstijlgezinscoach helpt Christa Schilperoort mensen om gezonder te leven binnen de context van Lees het hele artikel

‘Ik heb nu meer vrije tijd én meer werkplezier’
februari 11, 2022

‘Ik schrijf minder medicijnen voor, en help mensen om zelf de regie te nemen Lees het hele artikel

Manon Jansen, fysiotherapeut en kinderleefstijlcoach
november 26, 2021

In deze serie vertellen leefstijlcoaches over een nieuw inzicht waar jij door geïnspireerd kunt Lees het hele artikel

‘Ik leerde om mondgezondheid te verbeteren met leefstijl’
oktober 17, 2021

Op deze plek laten we je graag lezen over leefstijlcoaches en leefstijlartsen over een Lees het hele artikel

Inge Siero leerde om…. creatief te zijn in klantenbinding
maart 25, 2021

In deze serie vertellen leefstijlcoaches over een nieuw inzicht waar jij door geïnspireerd kunt Lees het hele artikel

Academie voor Leefstijl en Gezondheid