Training kinderleefstijlcoaching start 12 november 2020

De vierdaagse training kinderleefstijlcoaching start 12 november dit jaar voor de vierde keer. In deze training leren leefstijlcoaches wat er anders is wanneer je kinderen coacht. In kinderleefstijlcoaching sta je naast de ouders. De ouders geef je handvatten om in hun gezin aan de slag te gaan met een gezondere leefstijl. Eigenlijk is het je taak om van de ouders leefstijlcoaches te maken die hun voorbeeldrol serieus nemen. En daarnaast weten hoe ze in kleine stapjes succesvol aan de slag kunnen gaan. Om dit te bereiken is er in deze training veel aandacht voor vaardigheden vanuit de systeemtherapie. Maar je leert ook over kinderobesitas en de basis van positieve opvoedtechnieken.

Vier trainingsdagen
Bij deze training zijn diverse gastdocenten betrokken zoals een kinderarts en systeemtherapeut. Vanaf 12 november volgen nog drie trainingsdagen op 3 december, 14 januari en 4 februari 2021. De training wordt weer gegeven in Ede bij HNK en uiteraard wordt er veel aandacht gegeven aan het oefenen van de vaardigheden.

Doelgroep
Leefstijlcoaches die met kinderen werken of willen gaan werken zijn welkom, net als andere zorgprofessionals die al veel werken met kinderen. Momenteel gaan er enkele projecten lopen in Nederland in samenwerking met zorgverzekeraars waar deze kinderleefstijlcoaches worden ingezet. Meer weten? Kijk hier of neem contact op.