1-daagse training Confronteren kun je leren AVLEG

1-daagse training Confronteren kun je leren

1-daagse training Confronteren kun je leren

Confronteren kun je leren

Jij bent een leuke en lieve (leefstijl)coach en je vindt het belangrijk om een veilige en fijne sfeer te creëren voor je coachees. Maar soms heb je het idee dat je ondanks de band die je ervaart met je coachee en de goede intenties van hem of haar, je coachee niet veel verder komt. Je voelt af en toe weerstand bij jezelf opborrelen waar je geen raad mee weet. Of je ziet de inconsequentie in het gedrag van je coachee maar je vindt het erg oncomfortabel om dit naar voren te brengen.

Herken je jezelf hierin? Je ziet wat er gebeurt maar je vindt het heel lastig om te benoemen dat je coachee inconsequent gedrag vertoont of ergens niet naar wil kijken.  Je wilt aardig blijven en vindt het erg moeilijk om hardop aan te geven wat je ziet en voelt. Maar eigenlijk weet je ook dat je zo niet verder komt en je coachee ook niet. Confronteren staat in je hoofd gelijk aan onaardig zijn en je bent bang dat confronteren ten koste gaat van de goede relatie met je coachee.

In de 1-daagse training Confronteren kun je leren, oefen je hoe je op een ‘aardige’ manier kunt confronteren. En ga je ervaren hoe je je coachee op deze manier verder helpt en de coaching naar een hoger plan trekt. Marjan Hulshof en Yneke Kootstra helpen je deze dag over de drempel en laten je ervaren hoe leuk confronteren kan zijn!

Confronteren kan met empathie en humor en laat je coachee voelen dat je ziet wat er in hem omgaat. Met gemak kunnen confronteren maakt je een betere coach.

Doel van de training

Met de 1-daagse training Confronteren kun je leren leren we je om uit je comfortzone als pleaser te komen en te oefenen met confronteren. We laten je voelen dat confronteren mild en met empathie kan. Maar ook met  humor. Zodat je kunt doen wat nodig is om je coachee een stap verder te krijgen in zijn ontwikkeling.

Doelgroep

Leefstijlcoaches en leefstijlartsen

Wat leer je deze dag?
  • Je leert herkennen wanneer een confrontatie je coachee verder brengt
  • Je leert diverse manieren om te confronteren
  • Je gaat ervaren hoe het is als anderen je confronteren en wat dat met je doet
  • Je gaat oefenen met diverse methoden om te confronteren
  • Je gaat ervaren hoe jij over de drempel komt om te confronteren
Wat vinden studenten van deze training?

Reina Buursen: "Erg leuk en leerzaam! Complimenten aan Yneke & Marjan. Gewoon geweldig! 🙂 "

Duur van de training

1 dag

Studiebelasting

  • trainingsdag van 9:30 tot 16.30

Aanbevolen literatuur

  • Provocatief coachen, Anneke Dekkers en Karin de Galan | 2021

Kosten

€ 297,00 vrijgesteld van btw

Trainingsdatum

28 januari 2025

Docent

Marjan Hulshof

Yneke Kootstra

Accreditatie

Geaccrediteerd met 6 punten bij KABIZ

Meer weten over AVLEG?

Op deze website vind je veel informatie over ons en onze opleidingen. Net als de antwoorden op veelgestelde vragen Heb je een vraag waarop je het antwoord niet kunt vinden? Bel ons dan gerust: 06 82 84 32 66

Meld je meteen aan

Academie voor Leefstijl en Gezondheid