1-daagse training Coaching op talent

1-daagse training Coaching op talent

1-daagse training Coaching op talent

Coaching op talent

Iedereen heeft bakken vol talent. We weten het alleen vaak niet. Talent is niet datgene waarin je geweldig goed bent, uitblinkt. Het is dat waar je blij van wordt, wat vanzelf gaat en wat je energie geeft. Heel belangrijk als coach om te weten hoe je de talenten van jouw coachees leert ontdekken en ze helpt om ze beter en meer in te zetten. Meer doen waar je blij van wordt geeft positieve energie, het bouwt aan veerkracht en de verbinding tussen jou en je coachee wordt versterkt omdat je de ander meer ziet in zijn authenticiteit.

In de 1-daagse training Coaching op talent leer je als leefstijlcoach talenten ontdekken, benoemen en laten groeien bij je coachees. Ook leer je te kijken naar de overdrive van de talenten. Hoe kan je jouw coachees dan helpen om weer in balans te komen.

Een training vol interactie waarin je jouw eigen talenten beter in het vizier krijgt en leert hoe je dit kunt doen met jouw coachees.

Doelgroep

leefstijlcoaches

Doel

Je krijgt je eigen talenten beter in het vizier en leert leert hoe je talenten ontdekt, benoemt en laat groeien bij je coachees.

Duur van de training

1 dag

Studiebelasting

  • trainingsdag van 9:30 tot 16.30

Aanbevolen literatuur

  • volgt

Kosten

€ 297,00 vrijgesteld van btw

Accreditatie

De training is geaccrediteerd met 6 punten bij KABIZ voor leefstijlcoaches.

Trainingsdatum

Donderdag 7 november 2024

Aanmelden? zie winkel

Docent

Karijn Breuning: bekijk de webinar over talent van Karijn hier >>

Meer weten over AVLEG?

Op deze website vind je veel informatie over ons en onze opleidingen. Net als de antwoorden op veelgestelde vragen Heb je een vraag waarop je het antwoord niet kunt vinden? Bel ons dan gerust: 06 82 84 32 66

Meld je meteen aan

Academie voor Leefstijl en Gezondheid